Woningbouw

Inbreidingslocatie Patiobungalows Aarle-Rixtel

AarleRixtel

13 woningen

In Aarle-Rixtel aan de Kannelustweg worden een 13-tal patiobungalows gebouwd.
Een extra "eye-catcher" is een Westlandse schoorsteen, welke in de groen-strook wordt geplaatst, afkomstig van een voormalige bloemenkas.

Inbreidingslocatie Patiobungalows Heerlen

Heerlen

10 woningen

In Heerlen aan de Dobbelsteijnstraat worden een 10-tal patiobungalows als levensloopbestendig uitgevoerd met daarbij een 6-tal starterswoningen.

Levensloopbestendige- en starters woningen Echt

Echt

6 woningen

In samenwerking met de gemeente Echt-Susteren en Burgtbouw uit Deurne hebben we aan de Vleutstraat in Dieteren een 2-tal starterswoningen en een 4-tal levensloopbestendige woningen ontwikkeld. In het voorjaar van 2017 wordt gestart met de bouw hiervan.

Levensloopbestendige woningen Thorn

Thorn

13 woningen

In overleg met de gemeente Maasgouw, Paul Corstjens Vastgoed Ontwikkeling BV en Burgtbouw uit Deurne ontwikkelen we een 13-tal energie-neutrale levensloopbestendige woningen.

Meers-gezinswoningen Lieshout

Lieshout

9 woningen

In Lieshout aan de Lankelaar hebben we negen meers-gezinswoningen ontworpen.
De bijzonderheid van deze woningen is dat ze als levensbestendige woningen worden uitgevoerd. De inhoud van de woning is 500 m3.
De vormgeving refereert aan een eertijds bestaande breifabriek waar vroeger dames breiactiviteiten ontplooiden.

Inbreidingslokatie Eerde

Eerde

48 woningen

In het plaatsje Eerde hebben we een inbreidingslokatie ontwikkeld samen met de gemeente Veghel. Hier zijn 48 woningen gerealiseerd.
In dit plan hebben we naast 15 vrije kavels (voor zelfbouwers) ook negen starterswoningen gebouwd voor een gemiddelde prijs van € 185.000,= v.o.n. en 26 projectmatige woningen.

Woningplan Beekveld

Beekveld

200 woningen

Beekveld inbreidingslocatie heeft in samenwerking met de gemeente St. Michielsgestel gestalte gekregen. Uiteindelijk kunnen hier een kleine 200 woningen gerealiseerd worden. Het plan wordt in twee fases uitgevoerd, elke fase 100 woningen.